یک نکته جالب درباره «ری استور» آیفون

اگر آیفون را تا به حال با آیتونز کامپیوتر ری استور کرده باشید حتما با این مشکل مواجه شده اید.

 

با انجام ریستور تمامی اطلاعات شما پاک شده و دستگاه به حالت اول باز می گردد اما ریستور در برخی مواقع لازم است.به عنوان مثال بعد از استفاده طورلانی از آیفون یک سری فضاها خالی در حافظه دستپاه وجود دارد که پر نشان داده می شود و شما فکر می کنید گوشی شما پر شده شده است در صورتی که اگر حجم تمامی برنامه ها و اطلاعات داخلش را نگاه کنید از حجم اشغال شده ای که نشان داده می شود خیلی بیشتر است.اما برای بازگشتن این فضای اضافه باید گوشی را ریستور کنید.با وجود اینکه فضای ذخیره سازی گوشی از نوع حافظه خشک همانند فلش است و همانند هارد های معمولی، فضاهای آزاد کمتری از بین می رود ولی با این وجود باز هم بعد از یک مدت طولانی فضاهای آزادی که اشغال شده توسط دستگاه محاسبه و نشان داده می شود نسبتا زیاد است بنابراین در برخی موارد پیش میاد که ریستور لازم است.

یک از مهمترین نکاتی که در هنگاهم ریستور باید به آن توجه کنید اپل آیدی است که در آیکلود تنظیم شده است و در صورتی که سیستم امنیتی آن یعنی ّFind My iPhone روشن باشد بعد از ریستوری که با گوشی انجام می دهید از شما اپل آیدی که در آیکلود ست شده است را می خواهد اما زمانی که می خواهید دستگاه را با آیتونز کامپیوتر ریستور کنید در صورت روشن بودن آیکلود این اجازه به شما دهده نمی شود و از شما می خواهد تا اول سیستم امنیتی Find My iPhone را خاموش کنید تا بتوانید دستگاه را ریستور کنید.

همان طور که می دانید شما با گوشی هم می توانید دستگاه ریستور کنید تا همه چی به حالت اول باز گردد و برای اینگار باید گزینه دوم ریست یعنی Erace Al Contact and Setting را انتخاب کنید اما شما این کار را در سورت روشن بودن سیستم امنیتی باز هم می توانید انجام دهید که اگر در زمان انجام این کار به شما هشدار داده شود که سیستم امنیتی را خاموش کنید بهتر است چراکه در زمان قبل از ریستور حتی در صورت نداشتن رمز اپل آیدی حداقل به یوزر اپل آیدی دسترسی دارید و شاید بتوانید یک کاری برای خارج شدن اپل آیدی از سیستم امنیتی بکنید اما بعد از ریستور شما تنها حرف اول اپل آیدی را در قسمت Activation MOde خواهید داشت که حتما باید رمز و یوزر را به درستی وارد کنید مگرنه نمی توانید دیگر از دستگاه استفاده کنید.